Professzionális autómentés hazai, és európai szállítással
Válasszon nyelvet
Choose Language
Wählen Sie Sprache
Budapest
Dátum
Névnap

2020.12.03 - Csütörtök
Ferenc
Győr
 
 • 2
  Kamionmentés
  Professzionális Kamionmentés. Sérült meghibásodott, balesetet szenvedett kamionok mentése, szállítása. Kamionmentő járműveinkkel személyautók, motorok, terepjárók szállítását végezzük.
  Kattintson a további részletekért...
 • 1
  Autómentés
  Autómentő szolgáltatás belföldön és külföldön. Autómentő járműveinkkel személyautók, motorok, terepjárók, áruszállítók, luxus autók, veterán autók és kisebb munkagépek mentését, szállítását végezzük.
  Kattintson a további részletekért...
 • 3
  Autószállítás
  Az autószállítást kettő vagy három férőhelyes trélerekkel végezzük. Balesetet szenvedett autók elszállítása. Műszaki hibás gépjárművek helyszíni hibajavítása illetve szállítása.
  Kattintson a további részletekért...
 • 4
  Segélyszolgálat
  Segélyszolgálat, csereautó szállítás, egész Európa területén. Gépjármű segélyszolgálat, országúti segélyszolgálat baleset és műszaki meghibásodás esetén vidéken és külföldön.
  Kattintson a további részletekért...
 
 
Cégünkről...   
Családi vállalkozásként 2010 nyarán megalakítottunk a Szabi-Car Kft. -t. Cégünk az egyre erősödő piaci körülémenyek ellenére az évek során is töretlenül fejlődött, hála az elkötelezett munkatársainknak és az ügyfeleink által visszajelzett tapasztalt és szakértői munkánknak köszönhetően!
Folytatás
Hívjon minket bizalommal!
+36 20 320 51 66
Várjuk hívását Non-Stop! 7/24
Díjszabás
Mindenre van ajánlatunk!

A kedvezményes árakat tartósan tudjuk biztosítani, mivel a gépjármű állományunk fiatal és folyamatosan karbantartott, így a nagyobb költségráfordításokat ez által mi kiküszöböljük.

Folytatás
Megrendelő
Adja fel megrendelését!

Internetes felületen kitöltőt megrendelőjét jutassa el hozzánk, így időt pénzt takaríthat meg. A lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot

Folytatás
Galéria
Kattintson és tekintse meg
Autó és kamionmentéseinket
Galéria
Görgetéshez kattintson a nyilakra. A bővített galériát ide kattintva érheti el. A sáv összecsukásához kattintson a fenti képre
     Rólunk   A Szabi-Car Autómentő Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság kezdetben családi vállalkozásként indult, mely napjainkra már egy közepes szintű vállalkozássá nőtte ki magát.

Tevékenységét tekintve a régió meghatározó szolgáltatójává vált, mivel a legnagyobb és a legspeciálisabb mentő- és szállítójárművekkel is rendelkezik és mind járműszámában, mind pedig személyzetében is domináns.

Telephelyünk Győrújbaráton a Széchenyi körút 011/8 hrsz (TSZ Major) szám alatt helyezkedik el, mely egy közel 4000 m2-es, saját tulajdonú, bekerített és őrzött, továbbá technikai védelemmel is ellátott rendszer védi.

Megközelítése Győr – 82.sz. főútról, vagy az autópálya lehajtójától a legkönnyebb, ahonnan 4 km-re, a Győr helyiségtáblától pedig 5 km-re található.

Megközelítése gépkocsival, autóbusszal, taxival egyaránt történhet, hiszen a közlekedéssel töltött menetidő nem hosszabb, mint városunk egyik végéből a másikba átutazni.

Gépjárművezetőink többsége 40-45 év közötti, vezetési gyakorlatuk 20 év vagy a feletti, szakmai tapasztalatuk a gépjárműmentés- és szállításban 10-15 év között van, így mindannyian kiváló, ismert és elismert szakemberek. Nyelvismeretük szintje eltérő, de általában német és angol nyelven tudnak alapszintű kommunikációt folytatni.

Elgondolásunk és munkatársaink szakmai tevékenysége és munkája alapján jó referenciáknak örvendhetünk, így ma már nem csak hazai, hanem külföldi megbízókkal is rendelkezünk.

Reméljük, hogy teljes körű szolgáltatásunk és annak színvonala elnyeri tetszésüket és bennünket választanak a jövőben szolgáltató partnerüknek!

Tisztelettel:

Szabi-Car Kft.
9081 Győrújbarát, Kert u. 22.
info@szabicar.hu
+36 20 320 51 66
Azonali üzenetküldés...   

Partnereink

Magyar Autósklub
Hivatalos magyar partner

Dombi és Társa
www.dombi.hu

Motorosok Kft.
Baráti társaság

spknet webdesign
www.spknet.hu
 
Szabi-Car Kft. - 9081 Győrújbarát, Kert u. 22. - +36 20 320 51 66 - info@szabicar.hu
kamionmentés, kamionmentes, kamion mentes, kamion mentés, autómentés, automentes, autó mentés, auto mentes, mentés, mentes, autó, auto, kölcsönzés, kolcsonzes, baleset, autószállítás, autó szállítás, autoszallitas, auto szalitas, nonstop, non stop, karambol, baleset mentés
SzabiCar
Útvonal tervező
A kalkulált útvonal
Jelenleg nincs!
Térképadatok küldése:

Útvonal tervezet:
Jelenleg nincs útvonal kalkuláció!